Cum să ai o față frumoasă

Anti-îmbătrânire ar trebui să înceapă înainte de apariția primelor semne, și apoi, când apare deja. Sub termenul de anti-îmbătrânire, aceste activități includ toate metodele și mijloacele care zahvaćaju procesul de îmbătrânire și să-l modifice sau să-l întârzie, în scopul de extensii de speranța de viață și conservarea mladolikog pare. O atenție deosebită este acordată cultului frumuseții fizice, care, din păcate, are prețul său, care este folosit pentru a plăti, și propria sănătate.

Pe piață sunt disponibile numeroase mijloace împotriva îmbătrânirii. Este vorba mai ales de neučinkovitim, deoarece ingredientele nu pot pătrunde prin piele pentru a atinge performanța promisă. O provocare și o serie de efecte secundare, de exemplu implanturi de siliciu.

Cele mai bune produse pe care le aveți

Măsurile de prevenire secundară sunt cele mai avansate în lupta împotriva îmbătrânirii și dau rezultate excelente. Încep să fie puse în aplicare după apariția primelor semne de imbatranire, dar limita exactă de vârstă este dificil de determinat din cauza diferențelor individuale mari. Cele mai bune rezultate sunt obținute folosind mai multe metode și resurse. Distingem două tipuri de pin: mimičke, care rezultă din mișcarea mimičnih musculare pe frunte, din jurul ochilor si a gurii, iar ridurile care afectează mediul și îmbătrânire.

Cu excepția ridurilor mici din jurul ochilor, mimične lupta nu pot elimina nici o crema. În cazul lor, cele mai bune rezultate dau aplicarea toxinei botulinice de tip a și a undelor radio. Pentru tratamentul ridurilor de imbatranire si influenta lotului de mediu de posibilități, de la crema la o serie de alte metode.

Când se ridică în jurul ochilor, idealul este cu prevenirea de a începe de la 25. la 30. ani din viața mea. Greșit evitați ochii încruntați și poartă ochelari de soare și, dacă este necesar, corectați prescripția (ridurile sunt mai puternice exprimate în ochi cu prescripții mai mari). În mod ideal, cu atât mai puțin râzi, dar ce ar fi viața fără râs? Desigur, există și o serie de creme și metode care dau rezultate excelente.

Dar, cu alegerea corectă a cremei, în funcție de tipul de piele obține rezultate bune, adică. Pot elimina semnele de îmbătrânire și pot întârzia aplicarea fondurilor agresive. Cu toate acestea, trebuie subliniat modul în care prețul cremei nu asigură succesul, deoarece multe dintre ingrediente nu penetrează prin piele, lipsind astfel efectul promis. Ingrediente exotice și prețul de ridicare de brand, crema, dar nu calitatea.

Care este preocuparea ta

O teorie a îmbătrânirii sugerează că celulele au scăzut treptat secreta o peptidă numită citomedină, deoarece nimic nu arată îmbătrânirea. Și să fie în lupta împotriva îmbătrânirii are doar acțiunea asupra cauzei, nu consecințele. Deoarece hormonii nadomještanjem și citomedina afectează esența procesului de îmbătrânire. Din păcate, există o serie de efecte secundare (de exemplu, la femeile care iau nadomjesnu hormonalnu terapie a crescut incidenta cancerului de san cu întreaga serie de până acum, încă necunoscut consecințe).

Preocupările și faptul că acestea sunt pe piață toți hormonii disponibili și pripravci lor. În orice caz, pentru evaluarea relațiilor dintre beneficii și daune hormonalnog tratament ar trebui să aștepte ceva mai mult timp. Pentru a preveni consecințele negative, este necesară cooperarea dintre dermatolog, ginecolog și endocrinologie.

Cele mai bune rezultate sunt obținute la ridurile de pe frunte și din jurul ochilor. Efectul durează în medie între șase și 12 luni, care depinde de mai mulți factori (vârsta, localizarea, starea pielii, imită fața…). După terminarea acțiunii mușchiului revine la starea anterioară, astfel încât efectul este de natură temporară. În orice caz, în mâinile experților, un cuvânt despre vehicul sigur.

Pentru ultima dată pe piață este disponibilă o gamă largă de active, de la creme la măști cu performanțe similare cu cele cu toxina botulinică, dar nu atât de bune rezultate.

Cum poți scăpa de ea

Folosit radiovalovi provocând daune dermisa care stimulează sinteza colagenului și înăsprirea pielii, adică dispar ridurile. Obțineți rezultate excelente cu toate formele de riduri, în special pe podbratku și în zonele în care pielea devine coapse flasc. Serviți pentru corectarea pinului și a pielii sunt defecte septale ale cicatricilor pentru a reveni la conturul feței. Substanțele care sunt injectate nu pot metaboliza în perioada de la șase luni la câțiva ani și există punjači permanente.

Siliciul nu mai este aproape folosit, iar substanțele care astăzi injectează în cea mai mare parte ingrediente naturale de construcție organism sau cremă proprie pentru a evita efectele secundare pe care le-au folosit pentru a obține cu silicon.

Nu e nici un rău în a avea riduri. Câteva linii faciale pot fi încântătoare și pot adăuga caracter pe față. Dar nu este un secret că mulți dintre noi ar prefera să-i țină sub control. Fără intervenție medicală sau chirurgicală, poate fi dificil să inversați aspectul ridurilor odată ce le aveți. Dar există pași pe care îi puteți lua și modificări ale stilului de viață pe care le puteți face pentru a încetini aspectul lor.