Cum să preveniți diabetul la bătrânețe!

Tratamentul cu agenți antidiabetici orali.Odată cu dezvoltarea științei, opțiunile pentru tratarea diabetului se îmbunătățesc în continuare. Totuși, nici o tabletă nu poate vindeca diabetul. Cu toate acestea, cu un medicament selectat în mod corespunzător sau mai des o combinație de medicamente, suntem capabili să menținem nivelurile de glicemie în limite rezonabile.

Următorul paragraf oferă o imagine de ansamblu asupra grupurilor de medicamente disponibile în prezent pentru scăderea nivelului de zahăr din sânge.Medicamente care cresc sensibilitatea organismului la propria insulină sensibilizatori de insulin.

Biguanide reprezentant Metformin denumirea comercială

Biguanide reprezentant Metformin denumirea comercialăMetformin, Glucophage, Siofor, Stadamet cel mai utilizat și esențial medicament pentru tratamentul diabetului 2 tip. Crește sensibilitatea organismului la propria insulină. Dezavantajul său este apariția problemelor digestive cel mai adesea sub formă de diaree la unii pacienți. Dacă pacientul îl tolerează, îl va însoți toată viața. Există diferite variante pe piață care reduc probabilitatea problemelor digestive.Tiazolidindionele pioglitazona, Actos, printr-un alt mecanism de acțiune decât biguanidele, îmbunătățesc, de asemenea, sensibilitatea organismului la propria insulină.

În plus, utilizarea acestui grup de medicamente duce la scăderea valorilor tensiunii arteriale, la o îmbunătățire a grăsimilor din sânge. Ca orice medicament, are limitările sale, în special la pacienții cu insuficiență cardiacă și insuficiență hepatică severă!

Prin urmare, sunt potrivite pentru diabeticii supraponderali care nu reușesc să trateze biguanida sau nu sunt tolerați de pacient.Inhibitori ai α glucozidazelor Glucobay. Acestea limitează scindarea zaharurilor în intestin, încetinind astfel rata de absorbție a zaharurilor după masă. În acest fel, acestea reduc, în special, glicemia după masă. Nerespectarea dietei duce de obicei la probleme digestive, balonare și diaree. Ele nu sunt foarte populare la pacienți, de asemenea, pentru suplimente mari, utilizarea lor este puțin răspândită.Medicamente care cresc eliberarea de insulină secretagogue de insulin așa-numitele derivați de sulfoniluree există un număr de preparate www.Insumed.ro de substanțe active glimepiridă, gliclazidă pe piață. Acestea conduc la eliberarea insulinei din rezervoarele care sunt stocate în pancreas. Cu toate acestea, pentru ca medicamentele să funcționeze, pancreasul trebuie să producă insulină și să o păstreze în magazine.

Toate medicamentele menționate mai sus determină o scurgere treptată de insulină de până la 24 de ore. De obicei, acestea au un efect puternic asupra scăderii nivelului de zahăr din sânge. Acțiunea asupra corpului nu este fiziologică, în zilele noastre pentru riscul de hipoglicemie scăderea zahărului din sânge consumat atunci când nu reușesc alte opțiuni de tratament.GLINIDE repaglinidă. Ca sulfonylureová PAD pentru a crește eliberarea de insulină din pancreas, dar au un debut rapid de acțiune și de a reduce glicemia special, după o masă.

Hiperglicemia după masă este adesea motivul pentru controlul glicemic afectat și contribuie, de asemenea, la dizabilitatea vaselor mari. Prin urmare, la pacienții care au prezentat glicemie repetată după ce au consumat peste 9-10mm / l, acestea sunt cu siguranță un medicament adecvat. Mecanismul său de acțiune imită mai mult un pancreas sănătos prin utilizarea chiar înainte de a mânca pentru a permite eliberarea insulinei numai pe alimente.

Datorită acțiunii temporare a perioadei de masă,

Datorită acțiunii temporare a perioadei de masă,Există un număr mai mic de evenimente hipoglicemice adverse scăderea zahărului din sânge.INCRETINE ȘI ANALOGI GLP 1.Incretinele sunt hormoni ai tractului digestiv, care sunt în mod obișnuit excretați de celulele intestinului subțire. În organism, apoi creșteți eliberarea de insulină, induceți sațietate, încetiniți golirea stomacului după masă. În acest fel, acestea reduc glicemia de repaus și, mai ales, glicemia după masă. Medicamentele din acest grup au devenit tratamentul de bază pentru diabetul zaharat 2 în ultimii 10 ani. tip. Utilizarea lor de fapt nu epuizează pancreasul, acționează fiziologic pe mai multe niveluri în mușchi, în grăsimi, în pancreas, unele dintre molecule reduc pofta de mâncare, afectează tensiunea arterială, grăsimile din sânge. Acțiunea medicamentelor pe mai multe niveluri are un efect pozitiv în tratamentul pacientului. Acestea sunt sigure pentru risc scăzut de hipoglicemie!

Pe piață există o serie fie în formă de comprimate Sitagliptin Januvia, Vildagliptin: Galvus, Linagliptin: Trajenta, Alogliptină Vipidia sau într-o formă injectabilă, care au un efect mai mare pe reducerea de greutate de exemplu, Bydureon, Victoza.GLIFLOZINS Empagliflozin Jardiance, Canagliflozin Invokanna, Dapagliflozin:Forxiga.

Cele mai recente dintr-o serie de medicamente antidiabetice. Îl folosim de aproximativ 5 ani. Acestea reduc glicemia, greutatea, tensiunea arterială. Utilizarea sa pe termen lung la pacienții cu risc de complicații vasculare reduce semnificativ riscul de infarct miocardic, accident vascular cerebral. Remediul ideal pentru pacient și medicul său. Nu contează, desigur. Nu este potrivit pentru pacienții cu limitare severă a funcției renale, crește riscul de infecții urinare. Acționează în rinichi, unde determină excreția zahărului în urină. Zilnic 70-90g.

Astfel, reduce greutatea și cantitatea de zahăr din sânge.TERAPIE COMBINATĂ PAD. Cu efect insuficient al medicamentelor individuale, se poate administra un tratament combinat. Terapia combinată implică conectarea a două substanțe active într-un singur comprimat. Această metodă permite administrarea unor doze mai mici de medicament cu un efect mai mare asupra nivelului de zahăr din sânge, cu un risc mai mic de efecte secundare.

În prezent, se utilizează combinații de sensibilizatori de insulină Grupa 1.Grupa 4 sau o combinație de biguanide metformină și tiazolidindione pioglitazonă. Cea mai tare noutate este apoi combinația de medicamente din grupa 1 metformină și grupa 5: gliflozine. Medicamente utilizate pentru a reduce greutatea: medicamente ANTIOBESITICE Antiobezitika sunt din ce în ce mai incluse printre așa-numitele medicamente antidiabetice și din acest motiv că pacienții supraponderali cu diabet zaharat de tip 2. tipul este foarte strâns legat de nivelul zahărului din sânge.

Scăderea în greutate cu aproximativ 10% față de greutatea inițială duce,

Scăderea în greutate cu aproximativ 10% față de greutatea inițială duce,De obicei, la scăderea valorilor glicemice. Se arată că fiecare kilogram prin care reduceți greutatea cu 1 an după diagnosticarea diabetului, vă va prelungi viața cu 3 luni. Medicamentele moderne pentru diabet astăzi contribuie, de asemenea, la scăderea în greutate. Dacă nu prin schimbarea obiceiurilor alimentare și mișcarea nu reduce greutatea, este posibil ca pacienții cooperanți să se bucure de medicamente, care ajută la reducerea greutății. Trei tipuri de antiobesitice sunt disponibile în Republica Cehă la acel moment.

Xenical orlistat, care acționează în intestine și din alimente nu permite absorbția a aproximativ 1/3 din grăsimi.Mysimba naltrexonă și bupropionă, care afectează imediat Centrul 2 Centrul de recompense pentru foame și centru, reducând astfel foamea și suprimă poftele!

Ea pierde în greutate cu ea de 4 ori mai mult decât fără ea, iar șansa de a pierde în greutate crește semnificativ odată cu durata tratamentului. Chiar și o pierdere relativ mică de 1-2% după 4-6 săptămâni, oferind șansa unei scăderi semnificative a greutății corporale cu tratament continuu.Saxenda, cel mai nou dintre antiobesitic medicamente utilizate pentru a realiza pierderea in greutate, care conține substanța activă liraglutid. Acesta din urmă este similar cu un hormon natural numit GLP-1, Care este eliberat din intestine după masă. Saxenda acționează asupra receptorilor din creier care afectează pofta de mâncare și te face să te simți mai saturat și mai puțin flămând.Un capitol separat în tratamentul obezității adesea asociat cu diabetul este tratamentul chirurgical al obezității.

După majoritatea așa-numitelor rezultate bariatrice, diabetul scade brusc și, în unele cazuri, dispare complet timp de mai mulți ani. Cu toate acestea, toată lumea nu este potrivită pentru o soluție operațională și este necesar să se pregătească pentru aceasta și să aleagă performanța optimă. Până când tratamentul aproape miraculos al diabetului de tip al doilea este testat de centrul de Medicină Experimentală Ikem din Praga.

În ceea ce privește operația laserul, care în doar cincisprezece minute poate pacientul să se vindece complet și că atunci nu va avea nevoie de injecții cu insulină sau medicamente. Metoda numită DiaGone este pur și simplu orbirea endoscopică a duodenului folosind un fascicul laser. Laserul este introdus prin esofag și stomac și celulele nervoase orb la începutul intestinului subțire-duodenul-și își schimbă funcționarea.