Cea mai buna pizza din lume + primul meu guest post

S-a intamplat ca acum cateva saptamani am facut cel mai bun sos bolognese vegetal si cea mai buna pizza vegana! Serios, atat de bune incat uiti pe loc variantele originale! Si cam tot in acea perioada Daria m-a rugat sa scriu un guest post pentru blogul ei. Cum retetele nu erau nicicum de lepadat si invitatia Dariei nici atat (profit de ocazie pt a va marturisi ca blogul ei este singurul blog de moda pe care il urmaresc) am raspuns cu drag. Ce a iesit, puteti vedea aici.

P.S. Reteta va aparea si aici pe blog mai incolo.

8 thoughts on “Cea mai buna pizza din lume + primul meu guest post

  1. Te rog, spune-mi, fulgii de soia pot fi inlocuiti cu granule de soia sau gasesc la plafar soia fulgi? Vreau sa fac in seara asta, am musafiri : ). Multumesc!

    • Buna.

      Untul de arahide contine proteine, multe proteine si este f valoros. Din pacate este mai gras si mai greu la ficat, asa ca e recomandat a se consuma cu moderatie. De ingrasat ingrasa atunci cand este mancat in cantitati mari si in combinatii nepotrivite: paine alba, gem, zahar, ciocolata etc.

  2. Super tare! Imi place foarte mult ideea ta, uite ceva de genul am vazut si pe http://fiicreativ.com acolo era un mic dejun creativ foarte dragut. Sper ca ti-am fost de folos si poate incerci si tu asta :d!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>